e
Banner

Etiketler: renault trucks



Renault Trucks T 520 ile Mersin’de lojistik buluşması gerçekleştirildi


Yayın: 27-12-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, Mersin merkezli lojistik firmaları ile bir araya geldi. Renault T serisi çekicilerin sergilendiği organizasyonda, Mersin’in Türkiye uluslararası ve yurtiçi taşımacılık sektöründeki önemi de masaya yatırıldı. 




Çoban Tur | Boltas, yeni alımlarında yine Renault Trucks dedi


Yayın: 02-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Uluslararası nakliye ve antrepo hizmeti sunan Çoban Tur | Boltas, 30 adet yeni Renault Trucks T460 çekicilerini teslim aldı. 




Renault Trucks’dan kilometre sınırsız 2 yıl parça garantisi


Yayın: 24-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, yedek parça ve servis hizmetlerine olan güveni 2 Yıl Yedek Parça Garantisi ile taçlandırıyor. 




Çekok Gıda, liderliğini Renault Trucks çekiciler ile sürdürüyor



Türkiye’nin lider meyve-sebze tedarikçisi Çekok Gıda, filosuna kattığı yeni 45 adet Renault Trucks T 460 çekiciler ile ürünlerini tüketiciye taşıyacak. 




Renault Trucks, 2019’da elektirkli kamyon satışına başlayacak


Yayın: 09-02-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, 2019'da yeni elektrikli araç serisini sunacağını açıkladı. Bu ürün grubu, elektrikli araçların gerçek taşımacılık koşullarında müşteriler ile test edildiği on yıllık bir deneyime dayanıyor. Şehir içi ve kentsel alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan elektrikli kamyonlar, Normandiya, Fransa'daki Blainville-sur-Orne'deki Renault Trucks fabrikasında üretilecek.




OMSAN, Renault Trucks’tan 65 adet çekici ve kamyon aldı


Yayın: 13-02-2018
Kategori: Ticari Araçlar

OMSAN Lojistik, 28 adet Renault Trucks C serisi kamyon ve 37 adet T serisi çekici ile filosundaki araç sayısını 841’e yükseltti.




ITT Lojistik, filosunu 12 adet Renault Trucks T460 çekici ile güçlendirdi



Uluslararası ve yurtiçi ADR taşımacılığı yapan ITT Lojistik, filosunu 12 adet Renault Trucks T460 çekici ile güçlendirdi.  




Renault Trucks’ın yolu 11 ilden geçti


Yayın: 01-06-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, Ege Bölgesi ile başladığı Türkiye turuna Doğu illeri ile devam etti. Renault Trucks, yetkili bayisi İmam Kayalıoğulları Otomotiv ile birlikte düzenlediği Güney Doğu ve Doğu Anadolu turunda nakliye firmalarını çalışma alanlarında ziyaret etti. Adana’da başlayan etkinlikler, 11 ilin ardından Malatya’da tamamlandı. 




Renault Trucks’tan yeni ikinci nesil elektrikli kamyonlar: Z.E. ürün serisi


Yayın: 04-07-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Müşteri ve iş ortaklarıyla gerçek kullanım koşullarında yapılan on yıllık test sürüşlerinin ardından Renault Trucks, 3.5 ile 26 ton arasındaki şehir içi kullanımında ideal, ikinci nesil elektrikli Renault Master Z.E., Renault Trucks D Z.E. ve Renault Trucks D Wide Z.E araçlarını sunuyor. Renault Trucks D ve D Wide Z.E. modelleri, Renault Trucks’ın Blainville-sur-Orne’de bulunan tesisinde üretilerek 2019 yılında piyasaya sunulacak. Renault Master Z.E. ise 2018 yılında satışa başlayacak.




Renault Trucks T520 Passion’ın ilk müşterisi Musa Özkan Lojistik oldu


Yayın: 03-08-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks’ın yakın zamanda Long Haul Days’de sergilediği özel tasarım çekicisi T520 Passion, Musa Özkan Lojistik’e teslim edildi. Türkiye’de ilk teslimatı yapılan araç, tasarımı ile büyük ilgi topluyor.